Pozovite: +381 (0)11 630 38 09

O ordinaciji

Stomatološka ordinacija "dr Marko Petković" se nalazi u ulici Generala Ljubomira Milića 1, naselje Stepa Stepanović, u Beogradu. Osnovana je 2008. godine sa prvobitnim sedištem u ulici Braće Jerković. Pružamo sve vrste stomatoloških usluga uz primenu najsavremenijih materijala i metoda. Naš primarni cilj je kvalitet uz pristupačne cene.

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji predložićemo Vam najbolje rešenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu.

Pratimo nove tokove u stomatologiji i opskrbljeni smo samo proverenim i najaktuelnijim stomatološkim materijalima. Uspešnu i brzu sanaciju uz pomoć savremene dijagnostike sprovodi uigran tim u saradnji sa eminentnim stručnjacima za pojedine oblasti kao što su ortodoncija, implantologija, hirurgija…

Sada, u novom ambijentu nudimo našim pacijentima komfor kako u pogledu visokog nivoa stručnog pružanja usluga tako i potpunu funkcionalnost, ergonomiju, multimedijalni sadržaj, maksimalnu higijenu i zaštitu.